Nový Seat Leon je nepřehlédnutelný, dynamický hatchback plný inovativních technologií v elegantních liniích výjimečné karosérie a sebevědomě vstupuje do silné konkurence své třídy.

Dynamický vzhled

Sebevědomý nový Seat Leon na první pohled upoutá svým dynamickým designem a elegantní linií karosérie. Změny nejsou jen vzhledové, ale hatchback je zcela inovován od podvozku až po takový detail, jakým jsou švy čalounění. Tím nový Seat Leon ztělesňuje všechny silné stránky značky více než kdy předtím, je lehčí a ekonomičtější.

Fotogalerie: Nový SEAT LEON 2012

Nové technologie

Na první pohled ač zepředu či zezadu zaujmou LED světlomety, které se starají o větší bezpečnost na silnici. Světla jsou mnohem příjemnější pro oko a umožňují dokonalý přehled před vozidlem za snížené viditelnosti. Dokonce i tvar světlometů dává novému Seat Leon nezaměnitelný a charakteristický vzhled.

V novém Seat Leon naleznete technologie, které na první pohled nevidíte, ale usnadňují jízdu a starají se o vaši bezpečnost. Asi nejzajímavější je jízdní asistent. Systém detekce únavy rozpozná, kdy řidič ztrácí soustředění a navrhne odpočinek. Zároveň je jízdní asistent schopen drobných oprav jízdní dráhy, ovlivňuje elektromechanický posilovač řízení a upozorní řidiče na nechtěné přejetí z jednoho jízdního pruhu do druhého.

Dalším, spíše ekonomickým pomocníkem je driver profile. Protože byl nový SEAT Leon navržen s ohledem na ekologii pak i Ecomotive režim nastavíte snadným přepnutím. Nový SEAT Leon vám šetří čas i peníze – snižuje spotřebu paliva a emise.

SEAT media systém

Přes uživatelsky přívětivý, dotykový displej ovládáte zábavu, komunikaci i funkce vozidla. Systém je kompatibilní s: iPod, USB, SD karty, Bluetooth, CD a obsahuje AUX-IN pro připojení MP3/MP4 přehrávačů.

Fotogalerie: Nový SEAT LEON 2012

Seat Leon FR

U Seatu nezapomněli ani na milovníky sportovnější jízdy. Nový Seat Leon FR vám dává sílu, která vás poslechne pokaždé, když jen zlehka došlápnete na plyn. Sportovnější, ale zároveň i luxusnější. Dravé předení motoru elegantně doplňují 18“ kola z lehkých slitin, sportovně tvarované mlhovky a nárazník, tmavá okna od sloupku B, sklopná vnější zpětná zrcátka, zadní světla z LED diod, sportovní volant, sportovní sedadla s bederní opěrkou, osvětlení interiéru, nastavení řidiče a automatická klimatizace Climatronic.

[jwplayer mediaid=”3490″]