Prvi co prislo na radu, tak zavareni zadniho znaku a koupi predniho narazniku Cupra R a taky mala koulovana a xenony. prvni sada kol byl hroznej omyl, ale podarilo se mi je dobre prodat, dalsi prisla era chromu a ty mi vdrzeli tak dva az tri mesice a posledni sada prisla ta nejlepsi schmidt ale zas jen 8.5 coz je malo, ale staci to,ktere sem si sam cele vylestil akorat sem si nechal nazlatit srouby.Uz me nebavila zluta, tak mela prijit perlet, ale zjistil sem ze to neni spravna volba a ta spravna volba vyla seda barva ze vzozniku Audi TT. Lakovanej motorovej prostor, ze vzorniku stareho Porsche(svetle kremova) .Abych nezapomel moje chlouba a vlastni vyroba lamino stropnice, lakovana do barvi auta.Plasty v aute lakovane, take do barvi auta.Nektere plastove drobnosti jsou nachromovane. Nektere srouby jsou pozlacene a nektere pochromovane.A jeste puvodni topsportackej vnitrek jsem vimenil za Cupra vnitrek kuze/alkantra a hlavne vse v el.Jeste bylo inplantovano vicko z Audi TT ketere jsem nechal nazlatit.zadni naraznik Cupra R jsem nechal zavarit, pze se chysta new vyfuk ala tdi.Urco sem na neco zapomel, ale vas to stejen nebudeš zajimat...jeste sem si vzpomel, zavarene bocni blinkry, listy a premracena kapota.Jeste jsem si vzpomel na to nejdulezitejsi a to vzduchovi podvozek s origo GAS kompresorem 8-) frezovane kliky vlastni vyroby(pilu mam doma, tak se chysta dalsi sada))))
Par veci tam jeste pribilo.... nejake drobnosti

Přihlásit
Zaregistrovat se
Nápověda
Záložka
Del.icio.us
Digg
Email
Facebook
Google
Mixx
Reddit